8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

CD Light Up Your Fire

 CD Light Up Your FireDetail 
CD Light Up Your Fire
CD Light Up Your Fire
Holeček a Marcel Project
Datum vydání 08.04.2022
- orig. zabaleno v plastové krabičce


Zpěvák, klávesista etc. Honza Holeček spojil síly s Pavlem Marcelem, kytaristou, ale také nahrávacím inženýrem etc. na albu přesahujícím jejich dosavadní horizonty. Mají k dispozici úspěšné zapojení v řadě kapel, včetně zahraničních, hraní s Lubošem Andrštem, resp. Michalem Prokopem, velkou zkušenost i chuť k hledání nových cest. Devět skladeb čtyřikrát dokazuje sílu vlastního repertoáru a pětkrát překvapuje cover verzemi, a to nikoli striktně bluesovými. Z domácích zdrojů uslyšíte razantní otvírák The Beast, stejně jako titulní (a klipové) Light Up Your Fire, parádní baladu Circles a majestátní závěrečné Nothing s Gonna Bring Us Down. Zásadním momentem je Holečkův expresivní projev se stylově unikátním ječákem, umí se však stejně důvěryhodně zklidnit do podoby rockového vypravěče. Elektrická kytarová jízda i akustická průzračnost, Hammondy plus výteční hosté bicími, vibrafonem, foukací harmonikou nebo kontrabasem doplňující zvukovou barevnost nahrávek. Covery Cata Stevense, Petera Hammilla, Murraye Heada a k lidovým kořenům směřující Gallows Pole plus Scarborough Fair jsou témata slavná, nahlížená muzikanty s dlouholetou slabostí právě pro ně. CD je zabaleno ve stylu filmových tarantinovských weird westernů. Čtyřicet minut poslouchání spolehlivě kvalitního a vítaně neočekávaného. Výborný tip pro dospělé rockery i mladé hledače netradiční zajímavosti.


Seznam skladeb:
1. The Beast
2. Light Up Your Fire
3. Gallows Pole
4. Circles
5. Wild World
6. Afterwards
7. Scarborough Fair
8. Say It Ain t So Joe
9. Nothing s Gonna Bring Us Down
Toto zboží je skladem
Expedováno 30
Cena : 59900 bodů
Další zboží v této kategorii
CD M.Svatošová, Palán
Neboj se vrátit domů
Cena : 56000 bodů
CD Klub Evergreen 10 let
Dasha a J. Smigmator
Cena : 73200 bodů
B. Mochowa: CD<span style='font-size:12px;'>…</span>
CD Bludička
Cena : 45000 bodů
CD ECHO fragile
Ondřej Štochl
Cena : 56000 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !